Informatie voor gasten

Hartelijk welkom op Bungalowpark Bavelds dennen

Geachte gast,

Om u goed te informeren hebben we op deze pagina alle praktische informatie verzameld. Altijd handig om bij de hand te hebben.

Voor meer informatie, knooppunten en plattegronden kunt u een kijkje nemen bij de activiteiten en omgeving. Ook bij de receptie zijn uw vragen van harte welkom.

Wij staan graag voor u klaar en wensen u een prettig verblijf!

Familie Derkman
Bungalowpark Bavelds dennen

Openingstijden Receptie

Onze receptie is telefonisch bereikbaar op:

  • ma – vrij: 9.00 uur tot 17.30 uur
  • zaterdag: 9.00 uur tot 13.00 uur

Zondags zijn wij gesloten.
Telefoon: (0031)541 – 35 23 93

Activiteiten in de omgeving

Bistro-Restaurant “De Zoeke”

Bistro Restaurant de Zoeke, bekend om haar hooggewaardeerde keuken, uitstekende gastvrijheid en natuurlijk de juiste prijs kwaliteitsverhouding. Op 1,5 km afstand van bungalowpark Bavelds dennen vind je Bistro de Zoeke. De Zoeke is niet alleen proeven maar ook...

Actief Twente

Actief Twente is de grootste verhuurder van scooters, solexen, fietsen en kano’s in Twente. Met Actief Twente ontdek je de mooiste plekjes van Twente, samen met je vrienden, familie of collega’s. Rij Twente binnen per auto en je ziet de bosrijke landschappen,...

Algemene informatie

AED

Op het park bevinden zich 3 AED’s. Deze zijn op de plattegrond aangegeven. Een Automatische Externe Defibrillator is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurd door het geven van een elektrische schok.

Bezoekers en Logees

Komen er bezoekers of familieleden op bezoek tijdens uw vakantie? Ze zijn van harte welkom. Als uw gasten ook blijven overnachten, vragen wij u dit van te voren te melden bij de receptie.

Internet/WiFi

Alle bungalows zijn voorzien van draadloos internet. U kunt inloggen door de goede verbinding te kiezen welke bij uw bungalow hoort en vervolgens het wachtwoord in te voeren op uw toestel. De gegevens kunt u vinden bij de tv.

Post

De binnengekomen post kunt u ophalen bij de receptie. Hier ligt de post op alfabetische volgorde in de postvakken. Laat u uw eigen krant naar Bavelds dennen sturen? Zou u dit dan bij aankomst willen melden? wilt u zelf post verzenden? Postzeges zijn te koop bij de receptie en hier vind u ook een brievenbus.

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht voor informatie over de omgeving, folders, fietsroutes, ansichtkaarten, postzegels, de krant, het huren van bedlinnen (€ 6,- per persoon), zwembadkaartjes en eventuele vragen. In het hoogseizoen zijn hier ook gazelle fietsen te huur.

Auto's

Op het park mag men niet sneller rijden dan 15 km per uur en geen gebruik maken van de claxon. Er mogen twee auto’s per bungalow worden geparkeerd op het verharde gedeelte bij de bungalow. Overige auto’s moeten op de centrale parkeerplaats vooraan in het park worden geparkeerd.

Fietsverhuur

Elektrische fietsen, rolstoelfietsen, scooters en tandems zijn te huren via Actief Twente. Tel. 0541 299821 of vraag vrijblijvend informatie bij de receptie.

Inventaris

Het is niet toegestaan om meubels vanuit de bungalow buiten te gebruiken en/of inventaris van bungalows te ruilen met andere bungalows. De bungalows zijn van verschillende eigenaren en zij willen hun eigen inventaris graag behouden. Geen gaten boren en/of spijkers slaan in kozijnen en wanden van de bungalows (of een dartbord ophangen).

Supermarkt

Op het bungalowpark is geen supermarkt/winkel aanwezig. De dichtstbijzijnde supermarkt is de Spar in Noord Deurningen (1 km vanaf het park).

Voor de grotere boodschappen zijn er supermarkten in Denekamp (Aldi, Plus en Emté) op 5km afstand, of in Nordhorn (Lidl, Aldi, ReWe, Marktkauf, K+K e.a.) op 5 km afstand.

Zwembad

Bij de receptie kunt u tijdens openingstijden zwembadkaartjes afhalen. Deze geven u gratis toegang tot het gemeentelijk overdekt zwembad ‘Dorper Esch’ in Denekamp.

Drooglijnen

Het is niet toegestaan om drooglijnen aan te brengen om wasgoed e.d. buiten te hangen. Iedere bungalow heeft een droogrek die hiervoor gebruikt kan worden.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan, mits ze zijn aangelijnd en alleen in de bungalows welke niet zijn voorzien van een verboden voor honden sticker bij de voordeur. Het is verboden om uw huisdier gebruik te laten maken van de meubels, bedden en/of het beddengoed.
Vergeet u niet een hondenpoepzakje mee te nemen als u uw huisdier uitlaat? Zo houden we het park netjes voor iedereen.

Milieu en Vuilnis

Wij vinden de zorg voor een goed milieu erg belangrijk. Ook u kunt uw steentje bijdragen: lever afval gescheiden in en laat geen afval slingeren. Wij scheiden papier/glas en restafval.

Vuilnis
Onze milieustraat kunt u vinden op de centrale parkeerplaats achter de schutting.
Hier kunt u uw glas, papier en restafval deponeren.

Wasserette

De muntjes voor de wasmachine zijn tijdens openingstijden te verkrijgen bij restaurant Fox.

Vertrek dag

Op de vertrekdag dient u voor 10.00uur uit te checken bij de receptie.

Plattegrond

Klik op de plattegrond om deze te bekijken (opent in een nieuw venster als PDF).