Twente en Omgeving

Voor alle generaties genoeg te ontdekken

Tijdens uw vakantie helemaal uitgerust ontwaken door het gezang van vogels? Dat kan op Bungalowpark Bavelds dennen!

Ons vakantiepark is omringd door groen gelegen in een prachtig landelijk gebied met een rijke natuur dat zich ontplooid in een licht glooiend, groen landschap met weiden, bossen, houtwallen, kerkdorpen, Saksische boerderijen en statige havezaten.

Laat u aangenaam verassen door het gastvrije Twente, waar voor alle generaties genoeg te ontdekken valt.

Cultuur en Natuur: Laat je Verrassen!

Ons bungalowpark ligt gelegen tussen de Duitse grens en de plaatsen Denekamp, Tilligte & het pittoreske Ootmarsum. De ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in Nederland of Duitsland.

Bent u een cultuur- of natuurliefhebber? Beide kan zijn hart ophalen in het veelzijdige Twente!

In de directe omgeving zijn talloze wandel- en fietsroutes door het prachtige Twentse landschap. Maar ook als u liever een dagje wilt cultuur snuiven of winkelen zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden.

Alle ingrediënten voor een afwisselende vakantie voor de hele familie binnen handbereik!

Actief

Wandelen, fietsen, kanovaren, scooterrijden zijn slecht enkele van de vele activiteiten die u kunt ondernemen vanaf ons park.

Ontspanning

Zwemmen, zonnen, tot rust komen op een terrasje of geniet van de privacy bij uw bungalow

Natuur

Fietsen en wandelen naar hartelust. Ontdek het groene landschap met weiden, bossen, houtwallen, kerkdorpen, Saksische boerderijen en statige havezaten.

Cultuur

Twentse stadjes bezoeken of ontdek de stad Nordhorn direct over de grens (DE)

Welkom in Twente. Landgoed van Nederland.

In Twente vind je ware rust, in je hoofd en om je heen. Je beleeft er mooie kleine dingen die je raken. Zoals een welgemeende begroeting, gewoon op straat of tijdens een wandeling door het rijke coulisselandschap. Twente is een gebied dat voelbaar uitnodigt om te komen genieten van de vele rijkdom die het te bieden heeft.

Welkom in Twente. Landgoed van Nederland.

Activiteiten in de omgeving

Arboretum en Schenkerij PoortBulten – De Lutte

Fascinerend, uitdagend en mysterieus.... ontdek het zelf 2500 in- en uitheemse bomen en heesters Een wandelgebied en een unieke leerschool van de natuur, dat is het parkachtig aangelegde Arboretum Poort Bulten. Ongeveer 2.500 inheemse en uitheemse bomen en heesters....

Lees meer

Theehuis Dennenoord

Tea is always a good idea! Op een van de mooiste locaties in Twente, tussen Vasse en Ootmarsum, ligt Theehuis Dennenoord. Het Theehuis is een origineel houten pandje uit 1921 waar nostalgie de moderne tijd ontmoet. Het Theehuis bevindt zich tussen de bossen en is een...

Lees meer

La Bomba – Huisgemaakt lekkers!

Ambachtelijk gemaakt ijs, koffie, taart, broodjes en chocolade. Kwaliteit staat bij La Bomba voorop! Telkens zoekend naar nieuwe smaken, nieuwe ingrediënten, nieuwe combinaties. Net even iets anders dan anders. De winkel in het centrum van Denekamp heeft een open...

Lees meer