Iedere zaterdag opnieuw is het een geweldige drukte op de Weerselose Markt. Afhankelijk van de tijd van het jaar komen er 1500 tot 5000 bezoekers. Naast de markt op iedere zaterdag is de Weerselose Markt sinds juni 2015 ook elke tweede zondag van de maand geopend.

Men kan het zo gek niet bedenken, of het is te koop op de Weerselose Markt: van oude spullen op zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweedehands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk. Ook treft men er handelaren aan van gewone weekmarkten, waaronder verkopers van (exotische) verse levensmiddelen. De voorzieningen daarvoor zijn aangelegd direct tegenover en aanliggend aan het 2,5 hectare grootte marktterrein. De markt is ook met openbaar vervoer en per buurtbus bereikbaar.

Gedeeltelijk overdekt

Een deel van het marktterrein is overdekt. Onder meer bevindt zich hier een restaurant, waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Ook is er een groot speelparadijs met springkussen aanwezig zodat de ouders op hun gemak van een kopje koffie kunnen genieten op het terras. Op de markt is dus voor iedereen wat te beleven (ons terrein is rolstoelvriendelijk!). Honden zijn toegestaan (mits aangelijnd). U bent van harte welkom op de Weerselose Markt!

Marktdagen

  • Wekelijkse zaterdagmarkt: Elke zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur.
  • Maandelijkse zondagmiddag-markt: Iedere 2e zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur (‘s winters tot 16:00 uur).

Extra markten

Jaarlijks vinden er verschillende extra markten plaats. Deze vinden vaak plaats tijdens de feestdagen. Op de extra marktdagen wordt er op de Weerselose Markt groots uitgepakt; er zijn attracties als: muziek- en dweilorkesten, artiesten en dergelijke. Iedere markt is weer anders. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht: o.a. (gratis) pony rijden, minikermis, ballonnen etc. Opnieuw spelen honderden gelegenheids-marktmensen in op de wensen van uw vrije dag.

Openingstijden extra marktdagen: 09:00 – 17:00 uur.

Hieronder vindt u een overzicht van de extra marktdagen:

  • 2e Paasdag
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • 2e Pinksterdag
  • 2e Kerstdag

Informatie

Locatie: Bornsestraat 14, 7595 LG Weerselo
Entree: €1,- volwassene – kinderen tot 12 jaar gratis
Website: Weerselose Markt