In Dorper Esch heeft u verschillende baden tot uw beschikking: Het warme bad, het recreatiebad en het wedstrijdbad. Daarnaast beschikt het complex ook over een fraaie ligweide met peuterbad.

Het recreatiebad

In het recreatiebad (30°C) in Twentse sfeer kun je genieten zonder weerga. Terwijl de watermolen gemoedelijk draait in ’t Singraven, laat je je meestromen met de rivier de Dinkel. Even uitrusten in het Lutterzand en terwijl je naar buiten zwemt, kijk je uit over de Bergvennen.

Het warme bad

Het warme bad (33° C) is geliefd bij de allerkleinsten vanaf 6 weken, de dames in blijde verwachting, de aktieve ouderen en natuurlijk de warmwatergenieters.

Voor mindervaliden hebben we uitgebreide voorzieningen getroffen, er is zelfs een lift met water-rolstoel of -ligbed. In dit bad zitten 6 bewegingscamera’s onder water, die reageren d.m.v.een geluidssignaal als iemand onder water blijft, het personeel wordt zodoende gewaarschuwd.

Het 25 meter wedstrijdbad

In het 25 meter wedstrijdbad (27°C) kunt u uw conditie weer op peil brengen.

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Dorper Esch. Wanneer u verblijft op Bungalowpark Bavelds dennen krijgt u gratis toegang tot zwembad Dorper Esch.

Informatie

Locatie: Molendijk 14, 7591 PT Denekamp
Website: Dorper EschVVV